O nama

Caffe bar – picerija “KLM” se nalazi preko puta gradskog parka, u samom srcu Tivta. Od daleke 2000. “KLM” dočekuje svoje posjetioce.

Koračajući drugom decenijom svog postojanja “KLM” svoje neprocjenjivo bogatstvo sakriva na jedinstvenom putu koji pronalazi zadovoljstvo do svojih gostiju. Raznovrsna i neodoljivo ukusna kuhinja svoj kvalitet afirmiše ugostiteljskim iskustvom vlasnika u inostranstvu (Švajcarska i Austrija).

Zagolicaćemo sva Vaša čula!

“KLM” Vam pruža priliku da uživate u velikom izboru raznovrsnih jela alkoholnih i bezalkohlnih pića kao i u prijatnoj atmosferi sa mogućnošću izbora unutrašnjeg ambijenta ili terase. U prijatnom ambijentu caffe bar pizzerie KLM možete uživati u specijalitetima italijanske kuhinje, gde vrhunski kuvari kao i osoblje samog lokala svaki put iznenađuju Vaša očekivanja. Visok kvalitet, povoljne cijene i besplatna dostava od Lepetana do aerodroma Tivat je zapravo ono što izdvaja „KLM“.

Posjetite nas i uvjerite se da caffe bar – pizzeria KLM zaslužuje Vašu pažnju. Čekamo Vas u ulici Njegoševoj 10 svakog dana od 07:00 – 24:00h.

Za dobro raspoloženje vikendom je zadužena živa muzika. Takođe „KLM“ omogućava organizaciju društvenih i privatnih manifestacija (Doček Nove godine, Osmi mart, Dan zaljubljenih, proslava rođendana, godišnjica, itd,..) Prilikom rezervisanja željene manifestacije na raspolaganju Vam je ambijent sa kapacitetom do 30 osoba uz meni po dogovoru.